"Mirallas kan ster worden in Premier League"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 4 reacties
"Mirallas kan ster worden in Premier League"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kevin Mirallas vat binnenkort zijn tweede seizoen in de Premier League aan. De Rode Duivel kende vorig seizoen een jaar met ups en downs en was ook een tijdje uit de roulatie met een blessure.

Toch meent Andy Gray, voormalig schots international en nu commentator bij Sky Sports, dat de 25-jarige aanvaller het helemaal gaat maken in Engeland. “Mirallas is er vorig jaar in geslaagd om zes keer te scoren en hij sloot het seizoen prima af”, zo vertelt hij aan The Liverpool Echo.

De Engelsen hebben volgens Gray ook nog geen kennis gemaakt met de echte Mirallas. “Ik kan niet wachten om te zien wat hij allemaal in petto heeft. Ik denk dat we tot nu toe nog niet gezien hebben wat hij allemaal kan”

Gray is helemaal weg van de snelle spits en gaat zelfs nog een stapje verder. “Ik ben ervan overtuigd dat hij een van de grote sterren kan worden in de Premier League, op voorwaarde dat hij fysiek in orde is en blijft. Everton telt weinig spelers in haar rangen die op technisch vlak kunnen brengen wat Mirallas kan brengen”, besluit de commentator.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties