Standard op zoek naar goeie uitgangspositie in Griekenland

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Standard op zoek naar goeie uitgangspositie in Griekenland
Foto: © SC

Standard gaat vanavond in Griekenland op zoek naar een goeie uitgangspositie in de derde voorronde van de Europa League. Coach Guy Luzon roteert allicht en zal enkele spelers rust gunnen.

De Rouches namen in de vorige voorronde twee keer makkelijk de maat van het IJslandse KR Reykjavik. Met Xanthi meldt zich nu een sterkere tegenstander aan, maar Standard moet in staat zijn om de Grieken opzij te zetten over twee matchen.

Xanthi eindigde vorig seizoen als zevende in de Griekse competitie, maar kende al bij al maar een wisselvallig jaar. Het won tien wedstrijden, speelde tien keer gelijk en verloor ook tien keer op een totaal van dertig competitiewedstrijden.

Rotatie

Trainer Guy Luzon kan op Vainqueur, Mpoku en Ono na, rekenen op een volledig fitte kern. De Israëlische coach gaat vanavond wellicht wat roteren en zal dus enkele sterkhouders op de bank laten. Igor De Camargo zou dan wel eens in de ploeg kunnen komen ten koste van Batshuayi.

De Camargo kan overigens terugblikken op een positief verleden als het aankomt op gespeelde wedstrijden op Griekse bodem. Hij scoorde in loondienst van Standard al eens tegen Olympiakos en Panathinaikos.

Luzon lijkt ook rekening te houden met de spelers die op een kaart van schorsing staan. Zowel Batshuayi als Kanu worden op de bank verwacht. Bij Xanthi een pak spelers die de terugmatch dreigen te missen. Komesidis, Paito, Valas, Goutas, Marin, Baxevanidis, Mantalos en Marcelinho staan allen op één kaart van schorsing.

Wie verwerft er vanavond een goeie uitgangspositie? Als je denkt dat Standard gaat winnen in Griekenland, dan kan een gokje van 60 euro je 117 euro opleveren. Denk je dat Xanthi zal winnen? Dan kan een gokje van 60 euro je maar liefst 216 euro opleveren. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, maak dan via DEZE WEBSITE een account aan en krijg 60 euro gratis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties