"Veel betere voetballer dan bij Club Brugge"

"Veel betere voetballer dan bij Club Brugge"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ooit was hij een toptalent bij Club Brugge, nu speelt hij in de Maltese eerste klasse. En toch: Jason Vandelannoite gelooft nog steeds in zijn kunnen.

In 2005 werd Jason Vandelannoite aanzien als een heel groot talent bij Club Brugge. Hij verbleef enkele jaren bij blauw-zwart, maar kon niet omgaan met de druk en verzeilde uiteindelijk in de vergetelheid.

Via avonturen in binnen-en buitenland kwam de speler uiteindelijk in Malta terecht, waar hij nu bij Valetta FC speelt. En de speler barst nog steeds van de ambitie: "Ik denk dat ik nu een veel betere speler ben dan destijds bij Club Brugge. Ik ben er nu 26 en dus moeten mijn beste jaren nog komen."

"Misschien is het tijd om te vertrekken hier. Ik ben ambitieus en ik sluit een terugkeer naar België zeker niet uit op dit moment. Familiaal zou me dat goed uitkomen", aldus Vandelannoite in Sport/Voetbalmagazine.

Rest natuurlijk nog de vraag of België ook klaar is om de speler terug met open armen te ontvangen. De Maltese competitie is niet echt hoog aangeschreven, dus wat is het niveau van de ex-Bruggeling?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties