PSG opent met een gelijkspel

Jan Van den Abbeele

Paris Saint-Germain neemt een valse start in de competitie. Het is niet verder gekomen dan een 1-1 gelijkspel op het veld van Montpellier.

In de basiself nog geen Cavani, Digne of Marquinhos. Zonder hen kon de landskampioen in de eerste helft helemaal niet overtuigen. In de tiende minuut was het zover: Ibrahimovic verspeelde de bal op het middenveld waardoor de bal bij Rémy Cabella kwam. Die versloeg mooi doelman Sirigu.

Ook na de rust bleeft het stroef bij PSG. Montpellier trok een muur op en de Parijzenaars dreigden enkel via afstandsschoten. Op het uur brak Maxwell echter de ban. Hij kreeg de bal op een schoteltje aangeboden van Ibracadabra en knalde het leer hard tegen de touwen. Twintig minuten voor tijd kwam topaankoop Cavani tussen de lijnen, terwijl Montpellier met tien man viel. De spits kwam met een kopbal nog dicht bij een doelpunt, maar het mocht niet baten.