Jacobs en Kopenhagen kunnen opnieuw niet winnen

Jens Hoofteer
| 1 reacties

FC Kopenhagen heeft ook op de vierde speeldag niet kunnen winnen. De ploeg van Ariël Jacobs had uitzicht op de drie punten, maar moest zich alsnog tevreden stellen met een gelijkspel.

FC Kopenhagen werd vorig jaar kampioen in Denemarken, maar verloor dit seizoen haar eerste drie wedstrijden. Puntengewin bij Nordsjaelland was dus broodnodig voor Ariël Jacobs en de zijnen.

FCK startte goed en kwam iets na het kwartier op voorsprong via Gíslason. Nordsjaelland vocht terug en kreeg rond het halfuur een strafschop. Vingaard zette die feilloos om. Halfweg de tweede helft ging ook voor Kopenhagen de bal op de stip. Kristensen faalde niet en bracht de stand op 1-2. Kopenhagen leek op de drie punten af te stevenen, maar vijf minuten voor affluiten scoorde Nordstrand alsnog de gelijkmaker voor de thuisploeg.

Ariël Jacobs pakte met Kopenhagen vandaag wel zijn eerste punt, maar blijft met 1 op 12 alleen laatste in Denemarken.