De Boer: "Kunnen Feyenoord in crisis duwen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
De Boer: "Kunnen Feyenoord in crisis duwen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zondag staat de altijd beladen kraker tussen Ajax en Feyenoord op het menu in de Eredivisie. Vooral de Rotterdammers kunnen zich geen nieuw puntenverlies veroorloven. Duwt Ajax de aartsrivaal in crisis?

Ajax-Feyenoord is meer dan een duel tussen het elitaire Amsterdam en het hardwerkende Rotterdam. Het duel is één van de meest beladen wedstrijden in Europa en is dit seizoen misschien op sportief vlak nog belangrijker. Beide teams hebben de Eredivisie immers ingezet met een valse noot. Ajax verslikte zich vorig weekend in AZ, terwijl Feyenoord zelfs een nul op zes liet optekenen. En net daar wil Frank de Boer van profiteren.

“Een nederlaag kan Feyenoord inderdaad in een crisis dompelen”, aldus de oefenmeester op de webstek van de Ajacieden. “Maar dat interesseert me eerlijk gezegd niet. Ajax heeft de drie punten zelf hard nodig om aansluiting te behouden met de top van het klassement. Al moet ik natuurlijk wel toegeven dat een wedstrijd tegen Feyenoord, zeker voor de fans, een speciaal duel blijft.”

Bij de Rotterdammers maakt Samuel Armenteros wellicht zijn debuut. De aanvaller wordt voor een jaartje gehuurd van Anderlecht. Frank de Boer lijkt echter weinig aandacht te besteden aan de nieuwkomer. “Armenteros zal wellicht veel in ons strafschopgebied opduiken”, besluit de veldheer. “Maar wij passen ons niet aan.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties