Real-coach bezwijkt niet: "Druk is mijn brandstof"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Real-coach bezwijkt niet: "Druk is mijn brandstof"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Diego Lopez genoot gisteren opnieuw de voorkeur op Iker Casillas onder de Madrileense lat. Ondertussen neemt de druk op Carlo Ancelotti alleen maar toe. De oefenmeester maalt daar echter niet om. "Druk is mijn brandstof."

Real Madrid won gisteren met het kleinste verschil bij Granada. Het wedstrijdverslag kan je HIER nog eens nalezen. De driepunter leek echter bijzaak voor de Spaanse kranten. De doelmannenkwestie is dan ook gloeiend heet in Spanje. Diego Lopez kreeg immers opnieuw de voorkeur op Iker Casillas.

Een clubmonument zet je niet zomaar op de bank. Toch volgt Carlo Ancelotti de weg die José Mourinho vorig seizoen al insloeg. “Lopez stond de eerste wedstrijd tussen de palen en deed het voortreffelijk”, aldus de Italiaanse veldheer. “En net daarom koos ik opnieuw voor hem. Meer hoeven de media en de fans daar dan ook niet achter te zoeken.”

Toch blijft het dossier maar groeien. Wanneer bezwijkt Ancelotti onder de druk en posteert hij San Iker opnieuw onder de lat? Dat is nu eenmaal een aspect van het trainerschap”, aldus een geamuseerde oefenmeester. “Ik heb dat zelfs nodig om te presteren. Druk is mijn brandstof.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties