"Ronaldo is één van de redenen waarom ik naar Madrid kwam"

"Ronaldo is één van de redenen waarom ik naar Madrid kwam"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gareth Bale heeft er zijn eerste werkdagen als speler van Real Madrid opzitten. De linkerflank van 100 miljoen euro blikt terug op zijn eerste werkweek en reageert als een kind in een snoepwinkel.

"De eerste paar dagen zijn enorm uitdagend geweest. Hoewel ik bij de nationale ploeg van Wales was, was het toch ongelooflijk. Ik ben goed ontvangen door de jongens bij Real, ze hebben me prettig behandeld. Cristiano Ronaldo is een geweldige gozer, hij gaf me een goed gevoel en ik hoop dat ik het goed ga doen tussen de lijnen naast hem", aldus Bale.

"Ik sta te trappelen om te beginnen en met Cristiano te spelen, hij is één van de redenen dat ik hier gekomen ben. Of ik dit weekend kan debuteren? Ik denk dat ik daar eerst even met de trainer over moet praten. We zullen op de wedstrijddag een beslissing nemen. Ik heb twee keer meegetraind, voel me sterk en word beter. Hopelijk ben ik snel bij. Ik lig nu nog wat achter op mijn ploeggenoten."

"Ik zal spelen op de positie waar de coach me vertelt dat hij me wil zien spelen. Ik zal honderd procent geven voor dit team. Ik hoop dat mijn aanpassing goed verloopt en daar zal ik elke wedstrijd voor werken. Ik hoop dat ik het snel kan laten zien op het veld. Iedereen wil titels winnen en Real Madrid en ik hopen dat we dat tegen het einde van het seizoen gaan doen."

"Bij deze club moet je elke wedstrijd winnen, we gaan elke trainingssessie en wedstrijd met die doelstelling in. We zijn hier om elke wedstrijd en elke prijs te winnen en daar hebben we alles voor over. Natuurlijk is er druk, dit is Madrid, hier moet je winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties