Nieuwe City-spits ambitieus

Leander Mespreuve
| 0 reacties
Nieuwe City-spits ambitieus
Foto: © SC

Stevan Jovetic ruilde afgelopen zomer Fiorentina voor Manchester City. Op de website van de UEFA gaf hij meer uitleg over zijn transfer en was duidelijk over de doelstellingen van de Engelse topclub: "Titel pakken en meestrijden tot het einde in de Champions League".

“Ik hield ervan om in Italië te wonen. Na vijf jaar Fiorentina was het echter tijd voor een nieuwe uitdaging. Uiteindelijk koos ik voor de Premier League, toch een van de sterkste competities van Europa", aldus de Montenegrijnse scherpschutter op UEFA.com.

Manchester City toonde zich erg bedrijvig op de transfermarkt. Naast Jovetic versterkte het zich ook met Fernandinho, Jesus Navas en Alvaro Negredo. “Dankzij deze kwaliteitsinjectie moeten we in staat zijn om onze doelstellingen te halen”, aldus een strijdvaardige Jovetic.

Ondanks alle versterkingen begon City matig aan het seizoen. Het kwam gisteren niet tot scoren op het veld van Stoke City. Met 7 op 12 staat het op een gedeelde vierde plaats. Ook aanwinst Jovetic kon zijn stempel nog niet drukken. Voorlopig blijft hij op zoek gaan naar zijn eerste doelpunt voor zijn nieuwe werkgever.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties