Onbegrip nadat De Vrij aanvoerdersband moet afgeven

Onbegrip nadat De Vrij aanvoerdersband moet afgeven
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Stefan De Vrij is niet langer aanvoerder van Feyenoord. Een van de redenen waarom hij de kapiteinsband moest afgeven was het afwerken van privétrainingen zonder medeweten van coach Ronald Koeman.

Jeroen Hoogerwerf, de zaakwaarnemer van De Vrij, toont weinig begrip voor de beslissing, zo vertelt hij aan Voetbal International. “Ja, Stefan volgt privétraining, maar moet je hem daarvoor straffen? Ik zou, als ik Feyenoord was, een speler koesteren die het maximale uit zijn carrière wil halen. Als je nou betrapt wordt in een hotelkamer met vrouwen en whisky, dan kan ik het begrijpen, maar toch niet als je als speler probeert beter te worden?”

Ronald Koeman besliste voor de wedstrijd van vorig weekend tegen ADO Den Haag om de aanvoerdersband niet langer aan De Vrij, maar aan Graziano Pellè toe te kennen. Dat de Nederlandse international zonder medeweten van Koeman privétrainingen afhaspelde zou meegespeeld hebben in de beslissing van de coach, maar de trainer liet uitschijnen dat hij vooral om ‘andere redenen’ de voorkeur gaf aan Pellé als aanvoerder. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties