Ryan Donk matchwinnaar bij Kasimpasa

De Nederlander Ryan Donk heeft zich deze namiddag tot matchwinnaar bekroond in de wedstrijd tussen Kasimpasa en Elazigspor. De voormalige speler van Club Brugge scoorde twee keer en leverde bovendien nog eens een assist. Kasimpasa won de wedstrijd uiteindelijk met 4-0.

Ryan Donk speelde de ganse wedstrijd in het hart van de verdediging. In de eerste helft nam hij twee treffers voor zijn rekening. Na een kwartier spelen opende Ryan Air de score na een goede combinatie met de Uruguayaan Tabaré. Op het halfuur verdubbelde hij de stand met een rake kopbal.

In de tweede helft lag Donk ook aan de basis van het derde doelpunt. Hij bediende Basdas en die twijfelde niet. Uiteindelijk werd het nog 4-0. Kasimpasa heeft dus een prima zaak gedaan in het klassement. Door de overwinning stijgen ze naar de vierde plaats in de Süper Lig.