Reactie De Gernier: "Ontgoocheling na tweede tegendoelpunt"

De Gernier: "Ontgoocheling na tweede tegendoelpunt"
Foto: © SC

Standard speelde 2-2 gelijk in de thuiswedstrijd van de 1/16e finales van de Champions League. Geen slecht resultaat, maar de Luikse dames zullen volle bak moeten gaan volgende week in Schotland.

Aernout Van Lindt in Luik

"We hadden het lastig in het begin. Het was moeilijk voetballen en we hadden het niet onder de markt. Ze speelden goed en we wisten dat ze Twente al hadden geklopt", begon De Gernier na de wedstrijd haar analyse.

"Maar we zijn er goed doorgekomen nadien en hebben de wedstrijd in handen genomen. We zijn ook twee keer op voorsprong gekomen, dus zijn we wat ontgoocheld - zeker om het tweede tegendoelpunt."

"We moeten het doen met de kern die we hebben"

Toch is er nog niets verloren volgens de speelster: "Alles kan nog voor de terugmatch. We zullen alles moeten geven in Schotland. We hebben vandaag getoond dat we iets tegen hen kunnen uitrichten."

Opvallend ook: de kleine kern van Standard. Door wat blessures nauwelijks mogelijkheden tot wisselen. De coach gaf het na de wedstrijd al aan: "Ik kan niet wisselen op dit moment. Volgende week zal ik dus weer met dezelfde speelsters spelen."

De Gernier trad hem bij: "We moeten het doen me de kleine kern die we hebben. We hebben enkele langdurige blessures, dat is jammer. Er komen veel matchen aan, maar we zijn goed getraind. We zijn hier nu ook al van gisteren op de club en we worden goed begeleid."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties