Vermaelen lovend over ploegmaat

Leander Mespreuve
| 1 reacties
Vermaelen lovend over ploegmaat
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Thomas Vermaelen blijft timmeren aan de terugweg. Na blessureleed speelde hij met de Rode Duivels 90 minuten mee tegen Wales. Bij Arsenal is hij voorlopig bankzitter, maar spreekt lovende woorden over zijn jonge collega.

Ramsey viel in tijdens de rust voor Flamini en scoorde tien minuten voor tijd zijn elfde van het seizoen. De Welsh international is de man in vorm bij de troepen van Arsene Wenger. Ook Thomas Vermaelen steekt zijn bewondering niet onder stoelen of banken: “Aaron doet het ongelofelijk goed. Hij toonde zijn klasse al tegen ons (lees: België-Wales afgelopen dinsdag) en ook gisteren speelde hij uitstekend”.

“Hij is momenteel de beste speler in de Premier League. Hij scoort niet alleen doelpunten, ook zijn passing is verbluffend. Door zijn jonge leeftijd zal hij nog veel progressie maken. Hij verdient de onderscheiding ‘speler van de maand’, aldus de Rode Duivel tegenover The Sunday Mirror.

Arsenal won gisteren vlot van Norwich met 4-1 en blijft zo aan de leiding in de Premier League. Door het gelijkspel van Liverpool tegen Newcastle hebben The Gunners twee punten voorsprong op Liverpool, de ploeg van Mignolet, en Chelsea, waar Hazard gisteren beslissend was met twee doelpunten en een assist.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties