Fabregas: "Ik zou graag terugkeren naar Arsenal"

Joris De Wolf
| 3 reacties
Fabregas: "Ik zou graag terugkeren naar Arsenal"
Foto: © SC

Cesc Febragos heeft toegegeven niet weigerachtig te staan tegenover een terugkeer naar het Emirates stadion. De 26-jarige middenvelder maakte in 2011 de overstap van The Gunners naar zijn jeugdliefde FC Barcelona.

“Arsenal ligt in mijn hart en dat zal altijd zo blijven”, zegt de Spanjaard in een gesprek aan The Guardian. “Wie weet krijg ik de kans om er terug te keren als voetballer, misschien zelfs na mijn actieve carrière. Ik ben er zeker van dat ze mij die kans zullen geven. Kijk maar naar Sol Campbell en Dennis Bergkamp, zij worden er ook met open armen ontvangen. Ik beschouw Arsenal als een stukje familie.”

Na acht wedstrijden staan Arsène Wenger en co op kop in de Premier League. Voor het eerst sinds 2004 maakt Arsenal opnieuw een grote kans om landskampioen te worden. “Je moet voorzichtig zijn met die uitspraken. Het seizoen is nog lang en je weet niet wat er kan gebeuren in de winterperiode. In de Premier League kan het heel snel gaan. Als je twee wedstrijden na elkaar verliest, sta je er plots veel minder goed voor”, besluit Fabregas.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties