Valdés out: Pinto krijgt kans om zich te bewijzen

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Valdés out: Pinto krijgt kans om zich te bewijzen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

FC Barcelona moet het de komende zes weken zonder Victor Valdés zien te rooien. De doelman liep tijdens de interlandbreak een blessure op. José Manuel Pinto krijgt zo de kans om zijn ambities kracht bij te zetten.

José Manuel Pinto liet eerder deze week optekenen dat hij de nummer één van FC Barcelona wil worden. De 38-jarige doelman wil de plaats innemen van Victor Valdés. Dat kan je HIER nalezen. Laatstgenoemde is na dit seizoen immers einde contract in Catalonië en gaf eerder al aan toe te zijn aan een nieuwe uitdaging.

En de komende zes weken krijgt Pinto de kans om zich te bewijzen tussen de Catalaanse palen. Barça laat immers weten dat Valdés zes weken onbeschikbaar is. De doelman liep een kuitblessure op in de interland tussen Zuid-Afrika en Spanje. Hij moest zich in de tweede helft zelfs laten vervangen door Iker Casillas.

Dat betekent alvast slecht nieuws voor Barcelona. Ook Lionel Messi kampt immers nog steeds met een blessure en wordt niet onmiddellijk terug op het veld verwacht.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties