Vetokele leidt Kopenhagen naar ruime zege

Timothy Collard
| 6 reacties

FC Kopenhagen doet het de laatste tijd weer ontzettend goed in de Deense competitie. Dat onderstreepte de oude club van Ariël Jacobs zondag nogmaals tegen Viborg.

Ariël Jacobs mag dan wel al een tijdje weg zijn, Kopenhagen heeft nog steeds een Belg in de rangen. Igor Vetokele (ex-Cercle Brugge) verscheen tegen Viborg aan de aftrap en zorgde na negen minuten voor de 2-0 – Santin had de score al geopend na 1 minuut spelen.

Halverwege de eerste helft lukte Viborg de aansluitingstreffer dankzij Dalgaard, maar amper twee minuten later bezorgde Vetokele zijn ploeg opnieuw een voorsprong van twee doelpunten, meteen ook goed voor de stand bij rust.

In de slotfase kreeg Vetokele een applausvervanging voor zijn puike wedstrijd. Amper twee minuten na die wissel legde Toutouh de 4-1-eindstand vast. Kopenhagen staat momenteel derde in de stand op zes punten van leider Midtjylland.