Ploeg van Jacobs stunt tegen Monaco

Caroline Tonnelier
| 2 reacties
Ploeg van Jacobs stunt tegen Monaco
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AS Monaco heeft op eigen veld een verrassende nederlaag gelegen tegen het Valenciennes van Ariël Jacobs. De bezoekers haalden het met 1-2.

Bij de thuisploeg waren Falcao en Ferreira-Carrasco voldoende hersteld om op de bank plaats te nemen. Na een halfuur zagen beide heren dat hun ploeg verrassend op achterstand kwam. Een owngoal van Abidal zorgde voor de 0-1, een stand die tot aan de pauze standhield.

Na de pauze hoopte Ranieri het tij te keren door Falcao in te brengen. Het was echter Valenciennes dat zowaar verder uitliep. Iets voor het uur maakte Ducourtioux er 0-2 van. Ook Ferreira-Carrasco mocht nog proberen de meubelen te redden voor Monaco. Hij viel in de 64e minuut in.

Falcao mist strafschop

In het slotkwartier kreeg Falcao vanop elf meter de kans om de score te reduceren, maar Penneteau pakte de poging van de Colombiaan. Even later kwam de aansluitingstreffer er toch nog via James Rodriguez. De landgenoot van Falcao deed de netten zelfs nog een tweede keer trillen, maar die treffer werd afgekeurd wegens buitenspel. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties