"FC De Kempen zal rekening gepresenteerd krijgen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 69 reacties
"FC De Kempen zal rekening gepresenteerd krijgen"
Foto: © SC

FC De Kempen kwam afgelopen weekend een puntje rapen op het Kiel. De fans van de Antwerpse eersteprovincialer lieten zich echter van hun slechtste kant zien. "Het is algemeen bekend dat die club banden heeft met Antwerp FC."

De meegereisde fans van FC De Kempen brachten immers schade aan in het bezoekersvak op het Kiel. In onderstaand filmpje is alvast te zien hoe de 'voetbalfans' hebben huisgehouden.

"Ik wil niemand beschuldigen", aldus een bestuurslid van KFCO Beerschot-Wilrijk in een gesprek met Voetbalkrant.com. "Ik moet eerlijk bekennen dat ik met de wedstrijd bezig was en dus niet naar de bezoekende fans aan het kijken was. Maar ik denk toch dat Bengaals vuur nog steeds niet is toegelaten in een voetbalstadion?"

KFCO Beerschot-Wilrijk maakte nog geen overzicht van de schade. "Maar als er werkelijk kosten zijn, zal FC De Kempen de rekening zonder twijfel gepresenteerd krijgen", spreekt de man klare taal. "Ik vind het eerlijk gezegd allemaal heel jammer. Maar het is dan ook algemeen bekend dat die fans dwepen met Antwerp FC."

"Voor aanvang van het seizoen was er een pak schrik voor de komst van de fans van Beerschot. Ik stel echter vast dat onze mensen zich voorbeeldig gedragen, terwijl bezoekende fans op het Kiel meermaals Bengaals vuur meebrengen naar het stadion. Ik kan de paars-witte supporters dan ook enkel bedanken voor hun gedrag."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Antwerpen (1)

Nieuwste reacties