Italiaanse topavond

Redactie
| 1 reacties
Italiaanse topavond
Foto: © SC

Vandaag staat er alweer topvoetbal op het programma. Ons fabuleus voetbalweekend krijgt een einde in Italië, met twee duels tussen grootheden.

Overal in Europa is het toppertijd. Besluiten doen we met twee toppers in Italië, al zijn dat er vooral op papier. Juventus mag het opnemen tegen AC Milan.

Normaal gezien een supertopper, maar momenteel gaapt tussen beiden een kloof van - hou u vast - 31 punten. Het lijkt dan ook een feestje te gaan worden voor de club uit Turijn in Milaan.

Ook Fiorentina - Lazio is iets minder topper dan anders. De Firenzers zitten op Europese koers, terwijl de Romeinen amper tiende staan en afstevenen op een doelloos seizoen. Al weet je in het voetbal natuurlijk nooit.

Deze wedstrijden en ook enkele andere matchen uit verschillende andere competities zijn live en GRATIS te volgen via UNIBET TV. Wij geven jullie de mogelijkheid om de wedstrijd te bekijken - mis hem dus zeker niet. Schrijf je hier in!

Wie wint in Milaan?

Waag een gokje via Unibet. Als Milan kan stunten, dan zorgt uw gratis bonus van 60 euro voor een bedrag van 224 euro! Een scoreloos gelijkspel kan voor maar liefst 660 euro zorgen - Een aanrader! Zet dus in via UNIBET.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties