Nederland maakt zich op voor eigen transfersoap

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 2 reacties
Nederland maakt zich op voor eigen transfersoap
Foto: © SC

In navolging van de Hazard-soap lijken onze noorderburen aardig op weg om een eigen transfersaga te creëren. Hakim Ziyech wil zijn contract bij Heerenveen niet verlengen, dat op zijn beurt de kwieke vleugelaanvaller aan zijn contract wil houden. Ajax en PSV liggen tevens al op de loer.

Deze week liet zijn zaakwaarnemer Mustapha Nakhli al weten dat hij met Ziyech eenzelfde traject voor ogen heeft als hij destijds met Jan Vertonghen aflegde. Gisteravond liepen de onderhandelingen met zijn huidige werkgever Heerenveen vast.

De club is nu van plan de optie in de aflopende verbintenis te lichten, waardoor de middenvelder nog één extra jaar onder contract ligt. Een transfer lijkt deze zomer aangewezen wil Heerenveen nog wat verdienen aan zijn speler.

“Vanuit financieel oogpunt zou het inderdaad het beste zijn om hem deze zomer te verkopen”, zegt technisch directeur Hans Vonk in de Leeuwarder Courant. “Maar het bod van geïnteresseerde clubs moet wel goed zijn. Komt dat er niet, dan speelt hij gewoon nog een jaar bij ons.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties