Schalke en Frankfurt niet te spreken over B-elftal Guardiola

Caroline Tonnelier
| 3 reacties
Schalke en Frankfurt niet te spreken over B-elftal Guardiola
Foto: © Photonews

Bayern München kon zich in Duitsland al twee speeldagen geleden tot landskampioen kronen en richt zich sindsdien vooral op de andere targets, in eerste instantie de Champions League. Guardiola deed de voorbije matchen beroep op een B- elftal en daar zijn enkele andere clubs niet over te spreken.

Sinds de viering van de titel eind maart haalde de Beierse club slechts één op zes. Hoffenheim speelde gelijk in München en dit weekend pakte Augsburg zelfs de volle buit. Gezien de opstelling van Guardiola, met een aantal debutanten, was die eerste competitienederlaag echter niet echt een verrassing te noemen.

Armin Veh, trainer van Eintracht Frankfurt, is niet blij met deze vorm van competitievervalsing.  Dat vertelde hij aan Sport1. “Als je de opstelling ziet, kan je zeggen dat de ene ploeg meer geluk heeft dan de andere.” Ook Horst Heldt was kritisch voor de landskampioen. “'Er komen altijd verstandige uitspraken van Bayern, die wij maar moeten aannemen. Ze hadden vast te veel last van blessures. Hun acties zorgen er echter voor dat anderen problemen krijgen. Dit heeft ook met stijl en gratie te maken.'

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties