Hazard komt met verlossend nieuws: "Blessure valt mee"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 7 reacties
Hazard komt met verlossend nieuws: "Blessure valt mee"
Foto: © Photonews

De Belgische voetbalfan mag opgelucht adem halen. Eden Hazard heeft geen ernstige blessure opgelopen. De Rode Duivel moest dinsdagavond al vroeg de strijd staken tegen Paris Saint- Germain, maar kwam zelf met verlossend nieuws.

Hazard deed al na een kwartier spelen teken naar de bank dat hij niet verder kon. “Het is een spierprobleem in de kuit”, liet coach José Mourinho na afloop van de partij weten. “Het is niet al te ernstig, maar Eden zal twee weken niet in actie kunnen komen.”

Onze landgenoot liep de blessure nog voor aanvang van wedstrijd op, zo blijkt. “Ik voelde al pijn tijdens de opwarming, maar tijdens de wedstrijd werd het erger. Ik wou niets forceren en nam dan ook geen risico. Woensdag zal ik weten hoe erg het is”, aldus Hazard aan Canal+.

Out voor halve finale CL?

Als The Blues hun smaakmaker daadwerkelijk twee weken moeten missen, dan zal Hazard wellicht verstek moeten geven voor de competitiewedstrijden tegen Swansea en Sunderland. Ook de heenmatch van de halve finales in de Champions League (22 of 23 april) komt wellicht te vroeg. Chelsea plaatste zich na een 2-0-zege ten koste van PSG voor die halve finales.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties