Nieuwe stap richting titel voor Courtois & co? Volg het LIVE

Redactie
| 2 reacties
Nieuwe stap richting titel voor Courtois & co? Volg het LIVE
Foto: © Photonews

Het wordt weer een gekke week vol voetbal in België, maar ook in het buitenland. Vandaag alweer topvoetbal in vele landen. Wat kan Thibaut Courtois?

Nog drie wedstrijden wachten ons in de Spaanse Primera Division. Als Atlético Madrid die tot een goed einde brengt, dan kaapt het de titel weg: een uniek gegeven, in strijd met Real Madrid en Barcelona.

Dan moet het vandaag om 17 uur wel Levante opzijzetten. Die club heeft zomaar eventjes 46 punten minder in het klassement, op zich een haalbare kaart dus. Maar in voetbal weet je nooit. Als Atlético wint, kan het kijken naar wat Real om 21 uur vermag tegen Valencia. Mogelijk komt de titelstrijd in een beslisende plooi te liggen.

Deze wedstrijden en ook enkele andere matchen uit verschillende andere competities zijn live en GRATIS te volgen via UNIBET TV. Wij geven jullie de mogelijkheid om de wedstrijd te bekijken - mis hem dus zeker niet. Schrijf je hier in!

Levante met ontnuchtering?

Waag een gokje via Unibet. Wat als Levante de punten thuishoudt tegen Atlético? Dan worden 60 euro gratis bonus die je van ons krijgt zomaar ineens 900 euro. Zet dus in via UNIBET.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties