Overzicht 3e klasse A: Bornem naar eindronde ondanks zege

Caroline Tonnelier
| 4 reacties
Overzicht 3e klasse A: Bornem naar eindronde ondanks zege
Foto: © SC

Het doek is gevallen over het seizoen 2013-2014 in derde klasse A. Alleen KMSK Deinze en Bornem komen nog in actie de komende weken. In het eerste geval om te proberen de promotie naar tweede nationale af te dwingen, Bornem moet zich nog proberen te redden.

Racing Mechelen was al eerder zeker van de titel en sloot het seizoen in schoonheid af. Tegen Géants Athois werd het 3-0. KSV Oudenaarde, nummer twee in de eindrangschikking, nam afscheid van het seizoen met een nederlaag. Bornem haalde het met 2-0, maar moet desondanks nog aan de slag in de eindronde om zich te verzekeren van het behoud.

Voor twee Oost-Vlaamse clubs is de degradatie een feit. Standaard Wetteren eindigt als laatste, terwijl provinciegenoot Sint-Niklaas zeventiende is in de eindstand. Beide ploegen namen wel afscheid met een zege. Wetteren haalde het met het kleinste verschil op het veld van Londerzeel, Sint-Niklaas won met 1-2 bij Dender. De enige ploeg uit de reeks die deelneemt aan de eindronde voor promotie naar tweede klasse, KMSK Deinze, verloor dit weekend met het kleinste verschil bij Coxyde.

Overige uitslagen:
Olsa Brakel-Rupel Boom 2-2
Doornik-Izegem 2-1
Gent-Zeehaven-Torhout 1-3
Temse-VW Hamme 0-0

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties