Mogen Courtois en Alderweireld aan de champagne?

Redactie
| 0 reacties
Mogen Courtois en Alderweireld aan de champagne?
Foto: © Photonews

Het wordt weer een gekke week vol voetbal in België, maar ook in het buitenland. De hele zondag kan je genieten van voetbal in Engeland, Spanje en veel meer ... Mag Courtois aan de champagne in Spanje?

In Spanje kan vandaag de beslissing vallen. Atlético Madrid heeft drie punten voorsprong op Barcelona, dus als ze meer punten pakken dan de Catalanen, zijn Courtois en co kampioen. Lukt dat niet, dan volgt volgende week nog een geweldige apotheose: Barcelona - Atlético Madrid.

Om het niet zover te laten komen wint Altético Madrid alvast best van Malaga. Dan kan het hopen dat Barcelona niet kan winnen in Elche, op die manier zou de titel op speeldag 37 al binnen zijn.

Deze wedstrijden en ook enkele andere matchen uit verschillende andere competities zijn live en GRATIS te volgen via UNIBET TV. Wij geven jullie de mogelijkheid om de wedstrijd te bekijken - mis hem dus zeker niet. Schrijf je hier in!

Atlético vandaag al kampioen?

Waag een gokje via Unibet. Stel je eens even voor dat Atlético wint en Barcelona niet wint? Dan zijn Courtois en Alderweireld kampioen en worden 60 euro gratis bonus die je van ons krijgt zomaar ineens 614 euro. Zet dus in via UNIBET.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties