"Chelsea gaat Lukaku nieuwe deal aanbieden"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 13 reacties
"Chelsea gaat Lukaku nieuwe deal aanbieden"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Chelsea zou volgens de laatste geruchten dan toch van plan zijn om langer door te gaan met Romelu Lukaku. De Londense topclub zou binnenkort met de Rode Duivel rond de tafel gaan zitten om een contractverlenging te bespreken.

Lukaku speelde de laatste twee seizoenen op huurbasis bij West Bromwich Albion en Everton, waar hij steeds vlot de weg naar doel vond. Er leek op Stamford Bridge geen toekomst weggelegd voor onze landgenoot, maar daar lijkt nu toch verandering in te komen.

Zo meldt The Daily Star dat The Blues na de wereldbeker rond de tafel willen gaan zitten met de 21-jarige spits om hem een contractverlenging aan te bieden. Vervolgens zou José Mourinho ook beslissen wat hij gaat aanvangen met onze landgenoot.

Doorbraak, uitleenbeurt of transfer?

Zo zou een contractverlenging helemaal los staan van een mogelijke doorbraak bij Chelsea. De Londense topclub kan ook beslissen om Lukaku nog een jaartje te verhuren, maar door de contractverlenging kan de club ook meer vragen als er zich iemand meldt om onze landgenoot definitief over te nemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties