Cayman houdt PSG in bedwang, maar moet vrezen voor CL-ticket

Cayman houdt PSG in bedwang, maar moet vrezen voor CL-ticket
Foto: © SC

Janice Cayman speelde met Juvisy 2-2 gelijk tegen PSG. Een knap resultaat, maar met het oog op de Champions League een tegenvaller. En er kwamen nog Belgen in het buitenland in actie.

Juvisy - PSG 2-2

De thuisploeg had een puntje achterstand op het grote PSG in de stand, met nog twee speeldagen voor de boeg was het onderlinge duel dus heel belangrijk met oog op plek twee in de stand én het bijhorend ticket voor de Champions League.

Cayman speelde bij Juvisy de hele 90 minuten. Ze zag haar team op voorsprong komen, maar uiteindelijk moesten ze nog blij zijn met een puntendeling. Een mooie revanche op de grote nederlaag in de halve finales van de Franse beker, maar onvoldoende voor plaats 2.

Kristianstad - Umea 1-0

Kristianstad zorgde al voor de tweede knappe en verrassende thuisoverwinning van het seizoen. Eerder werd Tyreso - met Martha in de rangen - verslagen, nu ging ook die andere topclub Umea voor de bijl.

In de stand staat alles op een zakdoek, Kristianstad speelt dus nog mee om de prijzen. Lorca Van De Putte is nog steeds geblesseerd en speelde niet mee.

Chelsea - Notts County 0-0

In het duel tussen Chelsea en Notts County was de invalbeurt van Jackie Groenen een lichtpunt in een verder bleke partij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Wereldkampioenschap

Nieuwste reacties