Oranje-revelatie voor smak geld naar Engeland?

Jens Jacobs
| 2 reacties
Oranje-revelatie voor smak geld naar Engeland?
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Memphis Depay was goed bij schot op het WK en had een aandeel in de uitstekende campagne van Oranje. Tottenham wil hem graag inlijven.

PSV ziet het niet graag gebeuren. Depay geldt als een groot talent en kan PSV de komende jaren nog wel wat bijbrengen. Als ze zien welke bedragen er circuleren zal dat de pijn wellicht wat verzachten. Tottenham Hotspur zou volgens Goal een bod voorbereiden van 19 miljoen euro. Daarmee willen ze Manchester United te snel af zijn.

Louis Van Gaal liet eerder al vallen dat hij Depay nog wel zou kunnen gebruiken bij United, maar dat hij beter nog een jaartje bij PSV kan rijpen. De oefenmeester had de jonge Nederlander onder zijn hoede op het WK en voor de Engelse recordkampioen lijkt geld geen probleem te zijn. In Eindhoven hopen ze de twee tegen elkaar uit te spelen. Als hij dan toch moet vertrekken, dan beter voor een recordbedrag. Een verkoop aan United zou bovendien kunnen betekenen dat ze hem nog een jaartje in Eindhoven kunnen houden op uitleenbasis, maar Tottenham is het concreetste. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties