Daar is ie weer... John Troost weet waarom Feyenoord verloor

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 11 reacties
Daar is ie weer... John Troost weet waarom Feyenoord verloor
Foto: © photonews

Kent u John Troost nog? De Nederlander maakte een korte, maar opgemerkte passage bij Anderlecht als mental coach. De man probeert zich te pas en vooral te onpas in de kijker te zetten en daar slaagde hij na de uitschakeling van Feyenoord nog eens in.

In 2013 werd Troost door landgenoot Van den Brom naar Brussel gehaald. Al zingend en dansend moest hij de spelers uit de put halen. De man werd onderwerp van spot binnen en buiten Anderlecht. “Hebben ze soms de Gay Parade opgebeld”, liet Boskamp duidelijk weten wat hij ervan vond. Troost verdween al snel weer uit het Astridpark, al probeerde hij zelfs nog even terug te keren. Als ongewenste gast in de wedstrijd tegen Olympiakos werd hij aan de deur gezet.

Naar aanleiding van de zware opdracht die Feyenoord wachtte in de return tegen Besiktas deed Troost een oproep aan de fans om met zijn allen positieve energie te creëren via ademhalings- en visualisatieoefeningen. De oproep kende echter weinig succes en Troost wist dus meteen waarom het (opnieuw) faliekant afliep voor de Rotterdammers. "Jammer voor Feyenoord, oefening zoals aangereikt voor supporter is circa 550 x bekeken. Er waren min. 20.000 actieve mensen nodig", zo klonk het via Twitter. Intussen werd de tweet echter alweer verwijderd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties