Blackpool-voorzitter woest op Riga: "Hij ging gewoon op vakantie!"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Blackpool-voorzitter woest op Riga: "Hij ging gewoon op vakantie!"
Foto: © Photonews

Het verhaal van José Riga bij Blackpool lijkt voorbij. De voorzitter praat deze namiddag met de Belgische coach over zijn toekomst. Riga verloor de eerste vijf wedstrijden van het seizoen, maar er zijn nog zaken die de voorzitter dwars zitten.

Voorzitter Karl Oyston is 'not amused' met de acties van de Belgische coach tijdens de interlandbreak. "Hij heeft enkele keren gezegd dat hij die vrije week zou gebruiken om de spelers fitter te krijgen en intensief met de ploeg te werken." Riga vertrok echter naar België op vakantie.

Zonder je werkgever in te lichten op vakantie gaan is niet aanvaardbaar

"Het eerste wat hij doet is op een vliegtuig springen naar België zonder iemand iets te zeggen. We moeten het onder ogen zien, we verloren elke match onder zijn leiding en dit is niet de meest professionele manier om ermee om te gaan. Zonder je werkgever in te lichten op een vliegtuig stappen is niet aanvaardbaar."

De voorzitter ontslaat hem echter niet meteen. "Tot ik persoonlijk met José gesproken heb, wil ik nog geen commentaar geven over zijn situatie", aldus Oyston aan the Blackpool Gazette.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

The Championship

Nieuwste reacties