Nainggolan voor lange tijd vertrokken: "Hij zal er vanaf nu altijd bijhoren"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 31 reacties
Nainggolan voor lange tijd vertrokken: "Hij zal er vanaf nu altijd bijhoren"
Foto: © photonews

Tijdens de afgelopen mundial werd Radja Nainggolan nog over het hoofd gezien door bondscoach Marc Wilmots. Nu Brazilië enkele weken achter ons ligt, zat de middenvelder toch weer bij de kern van de Rode Duivels. Definitief deze keer voorspelt Stéphane Demol.

"Het heeft inderdaad even geduurd", vertelt Demol die de Serie A en Nainggolan van zeer nabij volgt. "Voor hij bij AS Roma terecht kwam, deed hij het ook al goed bij Cagliari. Het had dus zeker vroeger gekund."

Tijd voor de mundial was te kort

"Wilmots dacht misschien dat de tijd te kort was om hem nog voor het WK in te werken. Nu heeft hij die wel en zal Nainggolan er de volgende jaren wel bijhoren. Dat verdient hij ook, al zal hij misschien niet altijd spelen."

Weegt een vaste stek bij de Italiaanse vice-kampioen op termijn niet op tegen een Defour die bij paars-wit speelt? "Het zijn de prestaties die tellen", aldus Demol. "Defour kan ook bij een sterkere ploeg dan Anderlecht terecht. Met alle respect voor Anderlecht, wat nog altijd mijn club is, maar op middellange termijn zal dat ook de bedoeling zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties