Gluren bij de buren: Hoezo Dortmund laatste? Wat-een-sfeer!
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 1 reacties
Gluren bij de buren: Hoezo Dortmund laatste? Wat-een-sfeer!
Foto: © photonews

In deze nieuwe rubriek gaan we elke maandag op zoek naar een wedstrijd in een van onze buurlanden die om een of andere reden speciaal was. Deze week viel ons oog op de speciale match tussen Dortmund en Mönchengladbach, met een Gele Muur en een prachtige owngoal.

Door Aernout Van Lindt

Het nummer laatst tegen het nummer 3 in Duitsland was het duel tussen Borussia Dortmund en Borussia Mönchengladbach. Wie zou gezegd hebben dat Dortmund laatste zou gestaan hebben in deze fase van de competitie, zou vooraf zijn weggehoond ... maar het was wel zo.

Niet dat de supporters zich daardoor lieten doen of dat ze negatief zouden gaan worden tegen hun eigen team. Integendeel: ook tegen Gladbach stond er weer een gele muur klaar om de ploeg aan te vuren. Wat een kolkend sfeertje, een goed voorbeeld voor elk team waar het wat minder ging.

En dan moest hét moment nog komen: de owngoal van het jaar van Christoph Kramer, die zijn goalie van bijna aan de middenlijn wist te verschalken. En zo staat Dortmund plots niet meer laatste in de competitie en kan het terug naar boven gaan kijken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties