Opnieuw op weg naar mooi stadion in België: Malinwa dient bouwaanvraag in

Opnieuw op weg naar mooi stadion in België: Malinwa dient bouwaanvraag in
Foto: © SC

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

We zijn opnieuw op weg naar een mooi, vernieuwd stadion in de Jupiler Pro League. Na de Ghelamco Arena en de nieuwe tribunes in Lokeren en Zulte Waregem zet nu ook KV Mechelen een mooie stap in de goede richting.

Het plan is een grondig gerenoveerd Achter de Kazerne. En dat plan krijgt nu stilaan echt vorm, want de bouwaanvraag is ingediend. Dat kon pas nadat het Milieueffectenrapport werd goedgekeurd, en dat MER is sinds deze week in orde. Afgelopen vrijdag werd het goedgekeurd.

"Dit brengt ons alleszins weer een stap dichter bij het belangrijke project dat de club graag wilt verwezenlijken. Niet alleen voor zichzelf, maar voor de hele buurt, onze supporters en businesspartners, de stad Mechelen en eigenlijk ook het Belgische voetbal", aldus stadiondirecteur Marc Faes op de site van Malinwa.

We zijn er nog niet!

Toch blijft voorzichtigheid geboden: "We zijn er nog niet. We blijven samen met de buurtcomités tijdens de geplande infovergaderingen hard werken om de bouwaanvraag en ook de algemene buurtproblematiek mee op te volgen."

"We gaan ook niet vooruitlopen op de feiten", aldus nog Faes. "We zetten liever stapje voor stapje en gaan zorgvuldig te werk om onze kansen te vergroten. In België moet je geduld hebben met dit soort dossiers."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties