Fransen hard voor Origi: "Hij is de tweede meest overprijsde speler in Ligue 1"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 2 reacties
Fransen hard voor Origi: "Hij is de tweede meest overprijsde speler in Ligue 1"
Foto: © photonews

Het ging het voorbije jaar ontzettend hard voor Divock Origi. De jongeling schopte het tot Rode Duivel, scoorde op het WK en versierde op de koop toe ook een transfer naar Liverpool. De machine viel dit seizoen echter wat stil, en dat levert onze landgenoot nu een jammerlijke eer op.

Zo verkozen de lezers van France Football Origi tot nummer twee in het lijstje ‘meest overprijsde spelers in de Ligue 1’. Maar liefst 29.511 lezers vinden dat de waarde van onze landgenoot niet correct weergegeven wordt.

"Snelheid, techniek en snelheid: Origi heeft het allemaal"

In zijn commentaar breekt France Football onze landgenoot echter lang niet af. “Snelheid, techniek en snelheid, al die kwaliteiten bezit hij nog steeds. Maar Origi moet die kwaliteiten weer gaan benutten en tonen waarom Liverpool voor hem met miljoenen heeft gegooid", klinkt het.

France Football maakte de top vijf één per één bekend. Het is nog niet duidelijk wie op nummer één staat, maar eerder passeerden Nabil Fekir (Lyon, 10%), Lucas Digne (PSG, 13%) en Yoan Gourcuff (Lyon, 13%) de revue in de top 5.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties