Hoe dom kan je zijn?! Premier League-spelers filmen zichzelf tijdens orgie en laten zich racistisch uit

De Wit Bram
| 2 reacties
Hoe dom kan je zijn?! Premier League-spelers filmen zichzelf tijdens orgie en laten zich racistisch uit
Foto: © Photonews

De Engelse eersteklasser Leicester City heeft een mededeling uitgestuurd waarin ze bevestigen dat er een onderzoek is gestart naar enkele van hun spelers. 3 spelers filmden zichzelf tijdens een orgie met enkele Aziatische meisjes en maakten hierbij racistische opmerkingen.

Coach Nigel Pearson zal zich mogelijk verslikt hebben in zijn koffie toen hij de video onder ogen kreeg. Op de beelden, die door de Sunday Mirror bemachtigd zijn kunnen worden, is te zien hoe drie spelers zich erg racistisch uitlaten tijdens een orgie.

Extra pijnlijk voor de coach van The Foxes is dat zijn zoon James Pearson (22) één van de drie spelers is. Daarnaast zijn ook Tom Hopper (21) en doelman Adam Smith (22) op de beelden te zien. Er is onder meer te horen hoe het woord ‘slit eye’ wordt gebruikt, wat zoveel betekent als spleetoog.

Tournee na behoud

De Engelse club, die dit seizoen na een knappe inhaalreeks degradatie wist te vermijden, is momenteel bezig aan een tournee doorheen Thailand. Dat is niet toevallig zo, aangezien de eigenaars van de club, Vichai and Aiyawatt Srivaddhanaprabha, uit Thailand afkomstig zijn.

De club liet nu weten een intern onderzoek gestart te zijn en gepaste actie te ondernemen indien de feiten bevestigd zijn. De video is te bekijken via onderstaande link, maar we waarschuwen al dat het filmpje racistische uitlatingen en seksueel getinte beelden bevat.

http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/leicester-city-open-investigation-after-5797001

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties