Reactie Milicevic met een 'specialleke': "Zoals Rivaldo, Ronaldinho en Messi"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 5 reacties
Milicevic met een 'specialleke': "Zoals Rivaldo, Ronaldinho en Messi"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Danijel Milicevic zette AA Gent met een pracht van een vrije trap op voorsprong. Hij trapte de bal onder de muur en verraste iedereen. De Zwitser had het al lang eens willen proberen.

Sander De Graeve in Gent

"Ik zag het al enkele keren op tv. Groten zoals Rivaldo, Ronaldinho, Xabi Alonso en Messi deden het me al voor", aldus de glunderende aanvallende middenvelder van Gent. "Bij wie ik het eerst zag? Bij Rivaldo. Ik was grote fan van AC Milan en hij scoorde op die manier tegen hen."

"Ronaldinho was een fenomeen, hij heeft het een keer of drie, vier gedaan." Milicevic wist dat de muur zou springen. "In de vorige wedstrijden tegen Standard, sprongen ze ook steeds. Bovendien was het heel dichtbij de goal en stonden er torens in de muur."

Ja, ze moeten springen van mij -Ferrera

"Natuurlijk moet je hem wel maken als je zoiets probeert", lachte Milicevic. "Anders sla je maar een mal figuur. Ik zei het ook tegen Asare. 'Maak je geen zorgen, ik scoor hem wel.'"

Die torens hadden de opdracht om te springen. "Het was de opdracht, ja", aldus Yannick Ferrera achteraf. "Ik laat ze altijd springen. Op honderd vrije trappen zal er eens eentje onderdoor gaan, meer niet", verdedigde de coach zijn keuze.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties