Reactie Urbain Spaenhoven speechte KFCO Beerschot-Wilrijk tijdens rust naar overwinning, mét dank aan de fans

Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 10 reacties
Urbain Spaenhoven speechte KFCO Beerschot-Wilrijk tijdens rust naar overwinning, mét dank aan de fans
Foto: © SC

Urbain Spaenhoven zag KFCO Beerschot-Wilrijk op een 0-2-achterstand komen tegen KVK Tienen, maar de paarshemden bogen na de rust de scheve situatie helemaal om. "Het was een echte bekerpartij", vertelt de coach.

Dat was het echter niet. KFCO Beerschot-Wilrijk verstevigt de leidersplaats met de overwinning tegen KVK Tienen. "Ik wil eerlijk zijn", vertelt Urbain Spaenhoven op de webstek. "KVK Tienen was aanvankelijk beter. Een verklaring? Die is er niet altijd in het voetbal."

De oefenmeester hield tijdens de rust echter een heuse speech. "Wat ik precies heb gezegd? De spelers konden het publiek helemaal voor zich winnen door drive, focus en overtuiging te tonen."

KFCO Beerschot-Wilrijk kreeg eindelijk een strafschop, maar dat compenseert niet alle niet-gefloten elfmeters

Urbain Spaenhoven

"Bovendien is het geen geheim dat Tienen gemakkelijk scoort, maar ook veel doelpunten slikt. Al was het ook de juiste keuze om Bjorn Ruytinx (de reactie van El Toro kan je via DEZE LINK lezen, nvdr.) te brengen."

De 2-2 kwam er nadat Hernan Losada een strafschop had omgezet. "We kregen eindelijk eens een strafschop in ons voordeel", besluit Spaenhoven. Maar compenseert dat alle niet-gefloten elfmeters? We hebben er nog een pak tegoed."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties