OHL zet zwaar in op de jeugd en heeft goed nieuws over Bambi

OHL zet zwaar in op de jeugd en heeft goed nieuws over Bambi

OH Leuven heeft in België altijd een goeie reputatie gehad wat jeugdwerking betreft. En nu ze gezakt zijn uit eerste klasse willen ze die reputatie blijven behouden. Daarom kondigen ze wat veranderingen aan.

OHL gaat zijn jeugdwerking hervormen. "Deze week wordt de laatste hand gelegd aan het jeugddossier om deel te nemen aan de TOP 12 competitie. Dit bestaat uit verschillende hoofdstukken zoals omkadering, infrastructuur, doorstroming", klinkt het bij de Vlaams-Brabanders.

"We zijn er van overtuigd dat onze jeugd U13-U19 met ons sterk dossier in de TOP 12 van de Belgische jeugdopleidingen kan blijven, los van de situatie van onze eerste ploeg. Voor U9-U12 is dit sowieso het geval. Op deze manier kan OHL voor Elite Jeugd een Topopleiding blijven garanderen. Definitief uitsluitsel over de indeling van de jeugdopleiding volgt op 15 mei."

Trainer Emilio Ferrera gaat zich er ook mee bemoeien. "Volgend seizoen zal Emilio zich naast de A-kern, ook ontfermen over de B-kern. Dit stimuleert onze jonge talenten om bij OHL te blijven en zich verder te ontwikkelen bij onze club. Zo tekende de net 17-jarige spits Benjamin Bambi een jongerenovereenkomst die hem tot 2019 aan de club bindt. Hij wil zich graag bewijzen bij OHL en net als Din Sula verdere stappen blijven zetten in zijn ontwikkeling."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties