Boskamp schuift één man vooruit: "Ik zet hem bij de beste Rode Duivels. Hij is aan een geweldig toernooi bezig"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 4 reacties
Boskamp schuift één man vooruit: "Ik zet hem bij de beste Rode Duivels. Hij is aan een geweldig toernooi bezig"

De Rode Duivels zijn na de verloren wedstrijd tegen Italië op het EK enorm gegroeid. Onze nationale ploeg telt verschillende smaakmakers, maar één man in het bijzonder verraste analist Johan Boskamp toch wel.

“Het is doodjammer dat Vermaelen tegen een gele kaart aanliep, want hij is aan een ge-wel-dig toernooi bezig. Ik zet hem bij de beste Rode Duivels. Je moet het maar doen, een seizoen lang bijna niets spelen, vaak geblesseerd zijn en dan zó geconcentreerd voor de dag komen op een groot toernooi.”

Volgens Boskamp zullen ze in Spanje maar wat blij zijn met de prestaties van Vermaelen. “Hij ligt nog een tijdje onder contract bij Barcelona en daar zullen ze zich nu wel in de handen wrijven”, zegt de Nederlander in Het Belang van Limburg.

Basisplaats bij Barcelona

“Zijn marktwaarde is een stuk de hoogte in geschoten. Ik denk dat de Premier League-clubs straks wel zullen aankloppen. Al moet ik zeggen dat ik Vermaelen nog niet heb horen zeggen dat hij weg wil bij Barça. Misschien moet hij er gewoon voor een basisplaats gaan?”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties