Stad Antwerpen gooit voorbereiding KFCO Beerschot-Wilrijk overhoop, maar vooral voor deze man is dat héél vervelend

Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 24 reacties
Stad Antwerpen gooit voorbereiding KFCO Beerschot-Wilrijk overhoop, maar vooral voor deze man is dat héél vervelend
Foto: © Photonews

Volg Beerschot nu via WhatsApp!

Marc Brys blaast volgende week een eerste keer verzamelen met KFCO Beerschot-Wilrijk. Enig probleem: de coach van de paarshemden kan eigenlijk niets plannen. En dat is vervelend.

Nog eventjes herhalen. Stad Antwerpen en de lokale politiediensten hebben KFCO Beerschot-Wilrijk verboden om op zes augustus de jaarlijke fandag te houden. Een weekje eerder dan maar?

Nee, dan staat de oefenpot tegen Lierse SK op het menu en... Jawel, de Antwerpse politiediensten zijn van mening dat zo'n partij moet worden bestempeld als een risicowedstrijd.

Het lijken details, maar dat is niet het geval. Zo'n fandag moeten herschikken is vervelend, maar ondertussen moet Marc Brys wel zijn ploeg bouwen. En dat moet pas frustrerend zijn.

De Mannekens staan in de Eerste Amateur Liga voor een sleutelseizoen, Brys moet een karrenvracht aan nieuwkomers inpassen op enkele weken tijd en de druk op het Kiel is enorm.

Terecht verbolgen

Net nu beslist ook Stad Antwerpen niet mee te werken. Bij Beerschot-Wilrijk is men dan ook terecht verbolgen. Al was het maar omdat een slechte competitiestart ernstige gevolgen kan hebben.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties