Na gisterenavond: "De discussie is gesloten: Ronaldo wint de Gouden Bal"

Na gisterenavond: "De discussie is gesloten: Ronaldo wint de Gouden Bal"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Real Madrid haalde het gisteren met 0-3 in Vicente Caldéron en daar was Zinedine Zidane uitermate blij om. En hij liet het ook niet na om Cristiano Ronaldo nog eens de hemel in te prijzen.

Zidane kon heel tevreden terugblikken. "Ik weet niet of het de beste wedstrijd onder mijn leiding is geweest, maar we hebben een grootse wedstrijd tegen een lastige tegenstander gespeeld. In een stadion waar niet makkelijk wordt gewonnen."

"Er zijn maar weinig ploegen die hier met 0-3 kunnen winnen", die Ronaldo drie keer zag scoren en Isco uitblinken. "Ik ben blij met alles, niet met iets specifieks. Ik ben blij vanwege de drie doelpunten van Ronaldo, ik ben blij vanwege het spel van Isco en ik ben blij vanwege de overwinning."

Ronaldo krikte zijn doelpuntentotaal op tot acht in 9 wedstrijden en lijkt de goeie vorm weer te pakken te hebben. De Ballon d'Or lijkt voor de vierde keer zijn weg te mogen opkomen volgens Zidane. "Ik heb er nooit aan getwijfeld dat Ronaldo de beste is. Vanavond is duidelijk geworden wie de Ballon d'Or gaat winnen. De discussie is gesloten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties