VIDEO: Beerschot-supporters worden samengepropt in overvol bezoekersvak op Dessel

Koen Frans
Koen Frans
| 12 reacties
VIDEO: Beerschot-supporters worden samengepropt in overvol bezoekersvak op Dessel
Foto: © SC

KFCO Beerschot-Wilrijk trok zaterdag met een groot legioen naar Dessel Sport. De thuisclub verkocht ter plekke nog tickets aan de massaal aanwezige Antwerpse supporters, maar die extra fans werden gewoon bij het al overvolle bezoekersvak gestald.

Beerschot-Wilrijk sloot een fantastisch 2016 perfect af met een 1-2 zege op het veld van Dessel Sport. De Kielse Ratten tellen bij het ingaan van de winterstop al elf punten voorsprong op eerste achtervolger Deinze.

Voor de match in Dessel kreeg Beerschot-Wilrijk aanvankelijk 600 tickets, later werd dat opgetrokken naar 1.200. Maar de thuisploeg gaf de bezoekers ook nog de mogelijkheid om ter plekke tickets te kopen voor deze topper in eerste amateur. De extra bezoekers kregen een plaatsje in het al overvolle bezoekersvak. Nochtans heeft het Armand Melis Stadion een capaciteit van 4291 plaatsen en waren verschillende andere tribunes leeg. Het is overigens niet de eerste keer dat de ploegen in de lagere reeksen niet goed weten hoe ze het grote Beerschot-legioen moeten opvangen.

Bekijk hieronder hoe de bezoekende fans naar de wedstrijd moesten kijken. "Ik zie niks ni meer", riep een Beerschot-supporter. Let op: het laden van de video kan even duren.

Video: Paul Cluydts

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e nationale

Nieuwste reacties