"Batshuayi is nog geen echte concurrent voor Lukaku"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 120 reacties
"Batshuayi is nog geen echte concurrent voor Lukaku"
Foto: © photonews

Bij afwezigheid van Romelu Lukaku kon Michy Batshuayi nog eens aan de wedstrijd beginnen voor de Rode Duivels. Hij stelde met twee goals allerminst teleur. Maar Lukaku bedreigen, dat is nog iets anders.

"Hij scoorde simpele goals, maar zo maakt Lukaku er ook. Hij was de matchwinnaar. Niet dat Batshuayi op dit moment een echte concurrent voor Lukaku is. Zolang hij in clubverband geen titularis is, kan hij die strijd niet winnen. Maar een Batshuayi als tweede keus achter Lukaku: da's toch wel lekker voor een ploeg", aldus Marc Degryse in Het Laatste Nieuws.

"Ik kijk graag naar Batshuayi. Hij oogt altijd fit en scherp. Een leuke persoonlijkheid ook. Een beetje gek in het hoofd, maar dat mag geen probleem zijn. Batshuayi begon gisteren gretig, bewoog goed en dook zo een paar keer goed op aan de eerste paal bij de harde voorzetten van Mertens. Alleen moest de kans die hij buitenkant paal schoot naar de andere hoek: daar lag de ruimte."

Ook mindere kanten

In de tweede helft liep het iets minder, maar kwamen wel de goals. "Het zal hem deugd gedaan hebben, gezien zijn moeilijke situatie bij Valencia", ging de analist verder. "Anderzijds zagen we ook de mindere kanten van Batshuayi, met af en toe een slordige kaats. In de tweede helft was hij wat ongelukkig met zijn baltoetsen. Toch stond hij er weer."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nations League A

Nieuwste reacties