Sevilla als een machine door LaLiga, maar coach Machin blijft met voetjes op de grond: "Dan kan Standard ons in problemen brengen"

Malik Hadrich Jordan Horwood
Malik Hadrich en Jordan Horwood vanuit Luik
| 4 reacties
Sevilla als een machine door LaLiga, maar coach Machin blijft met voetjes op de grond: "Dan kan Standard ons in problemen brengen"
Foto: © photonews

Een machine. Zo is het dat Sevilla momenteel aan het opereren is. In Europa wonnen ze drie van hun vier duels, in de Spaanse competitie staan ze zelfs op kop. Maar toch willen ze niet al te hard van stapel lopen.

De leider van LaLiga op bezoek voor Standard, maar in de Europa League zijn de Spanjaarden door de uitschuiver in Rusland nog niet helemaal zeker van de volgende ronde.

Beducht

Verliezen tegen Standard zou een en ander een knauw geven. "Als we de match niet in handen nemen, zouden we wel eens in de problemen kunnen komen. Standard gaat alles geven van in het begin, ze moeten winnen", beseft coach Pablo Machin op zijn persconferentie een dag voor de match.

"Ze kunnen de bal goed recupereren en kunnen voor een snelle omschakeling zorgen, met snelle aanvallers. Om ze te kunnen verrassen, zullen we met een sterk collectief spel moeten voor de dag komen", aldus nog de coach.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties