12 punten zelfs niet voldoende voor kwalificatie? "Hoop dat we het niet in Krasnodar hebben laten liggen"

Bart Ver Elst Jordan Horwood
Bart Ver Elst en Jordan Horwood vanuit Luik
| 3 reacties
12 punten zelfs niet voldoende voor kwalificatie? "Hoop dat we het niet in Krasnodar hebben laten liggen"
Foto: © photonews

Met een assist had Mehdi Carcela een groot aandeel in de 1-0 zege van Standard tegen de Spaanse competitieleider Sevilla. "We verdienen de kwalificatie", zegt de Marokkaanse balvirtuoos over de beslissende slotspeeldag.

"Een mooie zege tegen de leider van La Liga", vatte Carcela het bondig samen. "We weten dat we in eigen huis tot veel in staat zijn als het goed zit in de hoofdjes. We hebben tactisch gewoon een erg sterke match gespeeld."

Behalve de pegel van Vazquez op de dwarsligger en een buitenspelgoal van Ben Yedder kon Sevilla weinig kansen klaarspelen tegen een uitgekookt Standard. "Sevilla probeerde de ruimte te benutten, maar we hebben het spel goed gesloten. Daar hebben we de afgelopen dagen met de coach hard op gewerkt."

Met 12 punten niet gekwalificeerd?

Zelfs met een zege in Turkije tegen Akhisarspor en 12 punten zijn de Rouches niet zeker van kwalificatie. "Ik hoop dat we de kwalificatie niet mislopen door de punten die we in Krasnodar hebben laten liggen, want we verdienen het", zegt Carcela. "We gaan ons best doen in Turkije en zullen dan wel zien wat het in Sevilla wordt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties