Ajax gaat nog jaren door met hoofdsponsor Ziggo, ook Edwin Van der Sar in de wolken
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Ajax breekt sponsorovereenkomst met Ziggo open

Ajax gaat nog jaren door met hoofdsponsor Ziggo, ook Edwin Van der Sar in de wolken
Foto: © photonews

Na de fantastische Europese campagne die Ajax beleefde in de Champions League, is de Nederlandse topclub nog een stukje attractiever geworden met het oog op eventuele sponsors. De huidige hoofdsponsor Ziggo blijft de club uit Amsterdam de volgende jaren alvast ondersteunen.

Ziggo is ondertussen al vier en een half jaar hoofdsponsor van Ajax. Beide partijen hebben besloten om de bestaande overeenkomst open te breken en zeker met mekaar door te gaan tot 2022. De merknaam blijft dus pronken op de shirts van het eerste elftal en van Jong Ajax. Er is tevens een optie voor een verdere verlenging tot 2024.

We zijn Ziggo erg dankbaar 

Edwin Van der Sar

Edwin Van der Sar, algemeen directeur bij de halvefinalist uit de voorbije Champions League, ziet het allemaal graag gebeuren. "We zijn Ziggo erg dankbaar voor het in ons gestelde vertrouwen en de manier waarop zij invulling geven aan onze samenwerking", laat de voormalige topkeeper weten.

In Amsterdam blijft het ook van primordiaal belang om de aanhang te betrekken bij de belevenissen van de ploeg. "Ziggo zal ook komend seizoen meerdere activiteiten en acties organiseren voor onze fans. Daarnaast kunnen supporters in Nederland via Ziggo Sport genieten van exclusieve Ajax-content."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties