📷 Cristiano Ronaldo op bezoek bij G.O.A.T. uit andere populaire sport
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Cristiano Ronaldo en Michael Jordan samen op de foto

📷 Cristiano Ronaldo op bezoek bij G.O.A.T. uit andere populaire sport
Foto: © photonews

Wie is nu eigenlijk de beste, Lionel Messi of Cristiano Ronaldo? Het blijft een eeuwige discussie. Het antwoord van Cristiano kunnen we ons wel inbeelden. En is één van hen de beste voetballer aller tijden? Ronaldo ging alvast een ex-atleet opzoeken die zeker de beste was in zijn sport.

Als het aankomst op prijzen pakken, zal Ronaldo voor weinig voetballers moeten onderdoen. De Portugese superster zit in totaal ondertussen aan 29 trofeeën met zijn ploeg of land. Daar zitten zes landstitels bij, vijf keer de beker met de groten oren en voorts won hij met zijn nationale ploeg ook het EK en de Nations League.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We made history ⚽️🏀🥇

Een bericht gedeeld door Cristiano Ronaldo (@cristiano) op

Voorts won de sterkhouder van Juventus ook vijf keer de Gouden Bal. Het toont aan hoe straf je wel uit de hoek moet komen als je daarmee nog niet noodzakelijk de beste voetballer ooit bent. Wie zeker wel de beste aller tijden is in zijn sport, is Michael Jordan. Zijn status als beste basketbalspeler ooit is onbetwist nadat hij de Chicago Bulls in de jaren '90 zes titels in acht jaar schonk.

Allebei geschiedenis geschreven

Ronaldo en Jordan hebben inmiddels de kans gehad om elkaar te ontmoeten en namen eveneens de tijd om samen op de foto te gaan. CR7 plaatst hen allebei alvast op gelijke hooogte. "Wij hebben geschiedenis geschreven", schrijft hij bij zijn post op Instagram.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties