Roeselare ziet Maletic definitief verkassen naar subtopper uit Ligue 2
Redactie
| 3 reacties

Marko Maletic definitief weg bij Roeselare en tekent bij Paris FC

Roeselare ziet Maletic definitief verkassen naar subtopper uit Ligue 2
Foto: © photonews

Marko Maletic en SV Roeselare: het heeft nooit niet echt geklikt. De West-Vlamingen leenden de Nederlandse Bosniër het voorbije seizoen tot twee keer toe uit. Nu zien ze hem ook definitief vertrekken. Nochtans schatten ze hem in de Franse tweede klasse wel naar waarde.

Roeselare plukte Maletic in de zomer van 2017 weg bij Lommel, maar op Schiervelde kon de inmiddels 25-jarige speler nooit doorbreken. Het voorbije seizoen besloot de ploeg uit eerste klasse B hem dan ook uit te lenen. Eerst aan het Nederlandse FC Dordrecht en na de jaarwisseling aan Paris FC.

Net geen promotieheld

In de Franse hoofdstad heeft de voormalige Bosnische jeugdinternational toch al voldoende indruk gemaakt om een nieuwe overeenkomst af te dwingen. Zijn hoogtepunt in de voorbije maanden was ongetwijfeld zijn gelijkmaker in de extra tijd in de barrages tegen Lens. Achteraf bleek het wel niet te volstaan voor promotie naar de Ligue 1.

Paris FC eindigde het voorbije seizoen knap vierde in de Ligue 2 en wil dus gerust verder met Maletic. Die heeft een contract getekend voor één seizoen en laat het verhaal Roeselare definitief achter zich.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 2

Nieuwste reacties