Bundesliga: Schalke moet zonder Raman negatieve spiraal proberen doorbreken

Jens Nimmegeers
| 1 reacties
Bundesliga: Schalke moet zonder Raman negatieve spiraal proberen doorbreken
Foto: © photonews

Deze middag staan er weer wedstrijden in de Bundesliga op het programma. En ook vandaag doen er weer heel wat Belgen mee.

Schalke 04 - Werder Bremen

Wie al zeker niet zal aantreden vanmiddag is Benito Raman. De Belg liep een blessure op en staat een tijdje aan de kant. Dat is jammer voor Schalke, dat drie punten kan gebruiken. De club wist nog niet te winnen en kan moeilijk doelpunten maken. Balans? Nul op negen, amper een doelpunt gemaakt en al negen tegendoelpunten. Tegen Werder Bremen zal het beter moeten.

Hertha Berlijn - Augsburg

Een duel tussen twee middenmotors, waar de thuisploeg toch favoriet is. De club van Boyata en Lukebakio kwam sterk uit de rustperiode en pakte al zeven op negen. Ook vanmiddag zijn de twee Belgen weer van de partij.

Wolfsburg - Eintracht Frankfurt

Koen Casteels en Wolfsburg zullen hopen de partij tegen Frankfurt winnend te kunnen afsluiten. Met winst kan Wolfsburg een uitstekende zaak doen in de strijd om Europees voetbal. De thuisploeg staat op een zesde plek. Het teleurstellende Frankfurt moet dan ook een haalbare kaart zijn.

Mainz - Hoffenheim

Voor beide ploegen staat er een belangrijke wedstrijd op het progamma. Mainz moet naar beneden kijken en voelt de hete adem van de degradatiestreep in de nek, terwijl Hoffenheim mee strijdt om Europees voetbal.

Bayern München - Fortuna Dusseldorf

Na de winstpartij tegen Dortmund is het vertrouwen bij Bayern groot. De recordkampioen stevent alweer op een achtste titel op rij af en zal die aspiraties kracht willen bijzetten door te winnen van Dusseldorf. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties