Lille zet PSG op 4 punten

Jelle Ruts

PSG ging vanavond de boot in tegen Monaco. De Parijzenaren staan weer met de voetjes op de grond na de 1-4 overwinning op Barcelona eerder deze week.

1-4, het kon niet op afgelopen dinsdag voor PSG dat Barcelona van het kastje naar de muur speelde. In de Ligue 1 voldoet Paris Saint-Germain niet aan de verwachtingen. Ze staan slechts op de derde plek na een zesde nederlaag dit seizoen.

Monaco had slechts 24% balbezit, maar kon drie goede kansen uitspelen waarvan ze er twee afmaakten. Na zes minuten scoorde Sofiane Diop de 0-1. In de tweede helft zette Guillermo Maripán de kers op de taart door de 0-2 binnen te duwen. Een mooie zege dus voor de Monegasken die zo tot op twee punten naderen van PSG.